**Den po dni
**Den po dni
Anotace: ..a pořád dokola..
~Klíč~
Večerem den končí
Měsíc hledá klíč,
temnou noc pak odemyká
…dnešní den je pryč.
Jako malé lucerničky
hvězdy rozžaly se,
svítí na vše co už spí
nikdo nebojí se.
A to trvá do rána?
Né,jen do rozednění
Slunce si pak s Měsícem
klíče mění.
Na den třeba zlatý,
klíček sluneční
a tak to chodí věky
…den po dni.
~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 12.12.2011