Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sněží

Sněží

Kett Básně » o Lásce

Anotace: ....

A zase sněží
mi do vlasů smích
ozdobu odlesků
si do dlaně chyť...

Voní ta skořice
z horkého čaje
cítíš tu naději
že přiletí saně...

Kouzlo mezi rampouchy
kdy najednou odtaje zlo
do krbu už přikládám
a Ty pošeptej...co...


chtěl si mi říct
když právě sněžilo...
Publikoval(a): Kett, 11.12.2011
Přečteno (223x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, FallenAngel, enigman, CULIKATÁ, SrdceNaDlani, Linzerka, Psavec, Květka Š., Lugilla, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti