Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

4U

4U

bjrommy Básně » o Lásce

Anotace: psáno ve vězení

Všechno co bylo,už není,
zbývá jen vzpomínat,
hvězda neupadne v zapomnění,
srdce začíná umírat.

Vzpomínky pořád se vrací,
jejich pohřeb se nekoná.
Dobrá duše se ztrácí,
ale za špatnou nespadne opona.

Svých chyb člověk pak lituje,
ale vzít to zpět už nejde,
a své svědomí marně pak spytuje
a doufá,že to brzy snad přejde.

Tohle je zlý osud člověka,
stát se to nikdy nemělo.
Vždyť láska se hned poleká.
A srdce???Už umřelo.
Publikoval(a): bjrommy, 11.12.2011
Přečteno (90x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti