Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
xoxoxo, Tvá dílka stále mám ráda a díky, že smím je pořád číst. :o)
11.12.2011 9:00 | NikitaNikaT.
Máš obrovskou slovní zásobu a vždycky když s těmi slovíčky čaruješ, vznikne něco úchvatného. Navíc závěr byl naprosto dokonalý...
11.12.2011 8:12 | Lugilla