S věnováním
S věnováním
Až ztratím všechny sny,
až nezbyde mi jediný,
až zavřu blok poslední,
svoje pero přelomím,
srdce své i svědomí,
někdo, kdo mi rozumí
snad zůstane mi…
Když přijdeš o všechna přání,
jen mráz přejde prázdno dlaní,
naděj změní na zoufání,
svá slova směníš za mlčení,
noc za další rozednění
poslední ztratí pochopení…
zůstanu s Tebou
Publikoval(a):
TedelyBear, 10.12.2011