Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Řeka...

Řeka...

Daemon.Canopy Básně » o Lásce

Anotace: Všechny řeky asi neplynou tak rychle,..a Já mám pocit,že někdy dokonce snad stojí...

Řeka...

Brodím se bolestí,brodím se touhou...
Počítám každičkou sekundu dlouhou...

Ta sekunda bez Tebe trvá snad věky...
Ale těch sekund již uplynuly řeky...

A Já sedím na voru,všude kolem muka...
Pluji tím fakt pomalu,..asi si dám šluka...

Cigárko hoří a můj vor stále krouží...
Všude je ticho jak před velkou bouří....

Jen moje myšlenky křičí jak na lesy...
Mlátím se do hlavy,...trhám si pačesy....

Skočit chci do vody a uplavat tomu...
Najednou slyšim jen bimbání zvonu....

Co to je za pocit,..že by zvon pohřební?..
Nebudu proročit,..nesmím být naivní...

Ne,takže bohužel konec se nekoná...
To se jen ozývá má nejlepší spodina...

Výčitky svědomí a rozechvělá mysl....
Proč vlastně plavat,...vždyt' to nemá smysl...

Pomalu hýbat se úplně přestávám ...
Klesnout ted' ke dnu své tělo již nechávám....

Umřel jsem v řece,jejímž jménem je ,,Trýznění''...
Milovat Tě nepřestanu nikdy,...a to se nezmění...
Publikoval(a): Daemon.Canopy, 10.12.2011
Přečteno (121x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti