Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Náš spodní proud

Náš spodní proud

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Z lásky...

Zvedám své ruce
A náš vztah křtím
Jednu, dvě .. tucet
Useknu hlav
Všem lstím
Překročím dav

Spatříc Tebe..

Ruka mě zebe
Když maluji Ti obraz
Píšu básně
A následně je trhám
Pálím slovo podraz
A je mi krásně
Ze skály se vrhám

Důvěřivě..

A mluvím opět slušně
Písmenka kradu
Bych do úst je vložila
Mluvím tiše i rušně
Ve věži hradu
Do náruče jsem se složila

Svému princi..

Tak otáčím minci
Navěky
Házím ji do řeky
Kde proud spodní
Bude vyprávět chaluhám
Den po dni
Že jsi obraz a já rám

A že je to vážný..
Publikoval(a): Andy86, 10.12.2011
Přečteno (150x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, enigman, Puris, Linzerka, NikitaNikaT., FallenAngel, Sonja la Rosa, CULIKATÁ, Lugilla, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti