Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Doléhající tíha ...

Doléhající tíha ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: .....

...........................
...........................



Dolehla na mě tíha
Celého známého světa
Tvého nahého těla
Ležícího na břehu řeky
Vedle tiché vody
Která den co den
Noc co noc
Smývá naše nekonečné hříchy
Když se tě snažím milovat
Pod stíny listí stromů
Když líbám tvé bradavky
Ve stozích dozrálého obilí
Jsi má znovuobjevovaná země
Země kde jsem
Země kde se stále vracím ...



Cítím tě vedle sebe
I když vedle mne nejsi
Cítím tvůj dech na svých rtech
Jsi něco co se mi do života
Neustále vrací
Známá láska z dálek a cest
V mém srdci stále trůníš
Jako anděl co slétnul na naši zem
Jsi něco co mi neustále schází
V samotě noci a dne
Můj malý zázrak
Lásky Boží ....
Publikoval(a): kavec, 10.12.2011
Přečteno (108x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: enigman, NikitaNikaT., Psavec, modrá

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti