Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V RÁJI

V RÁJI

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: ..bylo nádherně...

V RÁJI

Proč mám ten pocit, bezděčně
Že na to být v ráji
Musí být dva společně

V ráji, kde čas sladce teče
V ráji, kde nic nebolí
V ráji, na z beránků hebké dece
V ráji, kde žížnícího napojí

Proč mám ten pocit, bezděčně
Že místo pro jednoho v ráji není
Asi se věci s časem mění

Proč mám ten pocit, bezděčně
Že je cítit z pekla kouř
A na ráj ...věřím zbytečně .....
Publikoval(a): dlouhejkour, 10.12.2011
Přečteno (188x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Božská Isis, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Kytka62, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti