Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem zpátky!

Jsem zpátky!

Abraham Básně » o Životě

Anotace: Dolů a zase zpátky...

Když jsem teprve začínal,
nic jsem pro vás neznamenal,
byl jsem jenom velká nula,
vůbec nikdo mě neznal.

Šlapali jste po mým jménu,
ukazovali jste prstem,
do prachu jsem pořád padal,
osamělý někde v koutě.

Teď je ale jiná doba,
vrátil jsem se jako král,
na omluvy už je pozdě,
teď je tahle země moje.

Jsem zpátky! Co chceš?
Teď se role obrátily,
zavři oči a nasaj vzduch,
ucítíš jenom mě.

Snažíš se sem vecpat,
dveře jsou ale zavřený,
teď jsme tu jen my,
máme v rukou celej svět.

Naše slovo je zákon,
vládneme tu pevnou rukou,
to co si dřív dělal,
teď se obrátí proti tobě.
Publikoval(a): Abraham, 9.12.2011
Přečteno (93x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti