Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězda ...

Hvězda ...

HarryHH Básně » o Lásce

Anotace: ***- ...

*



Sklidil jsem hvězdu někdy z rána

pro tvoje očka nevyspaná

z mrazivé noci skrytý žár

pár kapek rosy rozplakal ...



Sklidil jsem hvězdu za úsvitu

a v jejím světle se mnou jsi tu

včerejškem noci nesoulad

chtěl bych s ní z tebe vymazat ...



Chci se zas s tebou toulat sněním

ve hvězdách hledat prstoklad

v klavírním sólu v oněmění

na lásku zas si s tebou hrát ...



*

-----------------------------------------------------------------------------------

Comment pro Hazentla dílko " Třináct bílých cukrů "



*
Publikoval(a): HarryHH, 9.12.2011
Přečteno (265x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jvacl, Božská Isis, dlouhejkour, enigman, NikitaNikaT., Psavec, Květka Š., Lugilla, SrdceNaDlani, modrá

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti