Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už zase ...

Už zase ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: ..............

..........................
..........................



Už zas není vidět slunce
Jen kapky deště stékají po všem
Černé mraky zatáhly nebe
Jakoby nový den začínal bílým sněhem
Zima je cítit ve vzduchu
A tvé tváře jsou pro mě zase
Ztracené
Jako tvůj osud
Ve kterém už dávno nejsem ...




Už zase na obloze černí ptáci krouží
A smrt obchází v malých kruzích
Ty dveře co jednou musí otevříti
Ostrým klíčem ocelového ostří
Těžký vzduch se přelévá
Z pokoje do pokoje
A samota objímá tak bezelstně
Mou duši která stále na něco čeká
Touhou všech těch
Kteří ženu milují tak bolestně ...



Jen hrany zvonů vbíjejí do srdce
Mosazné obrazy znějící
Tak tesklivě
V náhlosti letošní zimy co přichází
Tajemnými krůčky
Po stopách spadaného listí
Po cestách mých dlaní
V nahosti všech tvých údolí
Které jsem poztrácel
Pod bělobou sněhu
Navátého větrem do duše ...
Publikoval(a): kavec, 9.12.2011
Přečteno (121x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Květka Š., enigman, modrá

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti