Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha

Touha

whiolet Básně » o Lásce

Anotace: znáte ten chtíč, co vás nutí k zajímavým věcem :D

Touha…
Silnější než ranní káva,
s příchutí cukrové vaty…
Trpká,
a sladká zároveň…..

Jako slané kapky,
mezi tvými ňadry….
Plane ve mně,
kousek ledu…..

A ve tvých očích,
něha….
Co mění se,
na dusot koňských kopyt….

Tak beze slova,
chci to cítit znova….
Tu Touhu,
v nás…..
Publikoval(a): whiolet, 8.12.2011
Přečteno (256x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Martin Havlíček, enigman, la loba, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti