Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlehka

Zlehka

Lugilla Básně » o Životě

Anotace: Zamyšlení nad životem...

V pestrých šatech s lehkostí vody
Vznáší se iluze existence,
láká hypnotizujícími svody
perverzní dekadence.

nutí nás milovat,
ač sama nenávidí …

Zahalená do klidu -
stříbromodrá celou bytostí,
oddaná jedinému slibu -
uchování věčnosti…

odpusť mi svědomí,
ač je hluboce lidské …
Publikoval(a): Lugilla, 8.12.2011
Přečteno (130x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, koala-pancake, Charibeja, la loba, ZILA, Květka Š., enigman, whiolet, zelená víla, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti