Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

UNAVENÁ ÚNAVA.

UNAVENÁ ÚNAVA.

Lavander Básně » o Životě

Anotace: Když únava se neztrácí.

,,...těžké myšlenky
zakomponované do směnky


Nejsem nevyčerpatelná studna možností
přesto oplývám předností
zvládnutí složitosti života


Je místo-tam mezi spánkem a bděním
kde se potápím do nereality
vlastní něžně snové mentality


Jen tam se ocitám bez vady
vyvýšena nad všechny poklady....,,
Publikoval(a): Lavander, 8.12.2011
Přečteno (122x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, la loba

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 10:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti