Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

tam někde na konci duhy

tam někde na konci duhy

vincent christian böll Básně » o Lásce

Anotace: stará báseň ze šuplíku, napsáno cca před 4 lety a insirováno písní Somewhere over the Rainbow - Israel "IZ" Kamakawiwo‘ole

Tam někde na konci duhy,
Tam někde čekáš ty,
Tam kde za tebou nemohu,
Tam kde za tebou nemůžou ani mé sny,
Tam čekáš mě ty.

já jen stojím zde a koukám na duhu,
Jak je mi vzdálená, a krásná,
Jako kapky deště když zazáří slunce,
Tak jako ty je krásná.

Já posílám ti po duze své srdce,
Jen doufám, že spadne ti přímo do klína.
Je doufám a věřím že bude u tebe,
Že bude žít v tvých dlaních.

Tak jako pramen vytéká ze studánky,
Tak příští má láska z mého srdce,
Tak jako stáří dělá vrásky,
Tak tato láska je jen jedné krásky.
Tebe.

I kdybych šel na konec světa,
Stále mi budeš vzdálená,
Ty květino tohoto světa,
Ty vykvétáš na hrobě.

Hrobě mém, neb nemohu jít už dál,
Já zde poklekám své srdce ti podávám,
„Lásko starej se o něj dobře.“prosím tě.
I když vím že sejdeme se až v hrobě.
Publikoval(a): vincent christian böll, 8.12.2011
Přečteno (167x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti