Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Medová láska

Medová láska

Psavec Básně » o Lásce

Anotace: Rozhodně nepřesolit.

Láska to je cukroví,
co se v srdci peče.
Tohle těsto medový,
žádá hodně péče.

Pokud se dva milují,
tak se dílo zdaří.
Když však jeden vycouvá,
cukroví se zmaří.

Proto, chlapče, pozor dej,
ať se nepřesolí.
Tohle těsto pokazit,
na mou duši bolí.
Publikoval(a): Psavec, 8.12.2011
Přečteno (215x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, la loba, Martin Havlíček, CULIKATÁ, Květka Š., enigman, zelená víla, Septi, kpt.pyrat, modrá

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 02:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti