**Takový je celý rok
**Takový je celý rok
Anotace: ..od jara až do zimy..
~~J~A~R~O~~L~É~T~O~~
Jaro barvy namíchá si
pod štětcem vše kvete,
zelená se každý lístek
JARO je na světě.
Potom LÉTO obraz mění
přimaluje maliny,
slunečníky na pobřeží
a pro děti prázdniny.
Pak se PODZIM naparuje
já jsem malíř umělec,
zelená se zvolna ztrácí
tu si nechal na věnec.
ZIMA někdy zařádí si
a jindy všechno cukruje,
nad rokem co právě skončil
hrozně ráda mudruje.
Rok s ní končí i začíná
proto je tak slavnostní,
sněhuláky nakreslila
kreslíme si s ní…
Malíř končí,príma,
je tu
~~P~O~D~Z~I~M~~,~~Z~I~M~A~~
...
Publikoval(a):
Květka Š., 8.12.2011