Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Wikipedie

Wikipedie

kpt.pyrat Básně » o Lásce

Anotace: o lásce.-)

Chtěl jsem se dozvědět o lásce více informací,
zatím jen vím, že je to jazyk šifrovací.
Zadal jsem tedy lásku do wikipedie,
stisknu enter a čtu co napsáno tam je.
Psáno je o ní hodně odstavců a dlouhých vět,
proto je láska u každého z nás jiný svět?
Píšou, že má víc významů i pár rozdílů.
Proto jsme národy z pěti světadílů?
Mně první věta a její obsah plně stačí.
Nevím proč se lidem do hlav více tlačí.
Wikipedie, o lásce toho píše spoustu.
Podle mě tam ale chybí, velká kaňka od inkoustu.-)))
Publikoval(a): kpt.pyrat, 8.12.2011
Přečteno (175x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 03:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti