Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pejsek

pejsek

dlouhejkour Básně » o Lásce

Anotace: ..nejsem..

PEJSEK

Nejsem chundelatej pejsek s mašlí
Pořízenej pro paničku na hraní
Neslyším na hloupej povel
„ Lehni, počkej tady až se vrátím “

Nemůžu tu ležet a čekat na Tebe
S pohledem upřeným na kliku
Těžko ti po tvém návratu odpovím
“Blechama si dlouhou chvíli krátím „

Jsem tygr zrozený pro volnost
S divokou vášní hluboko v srdci
Tak nehroz mi prosím nějakou klecí
Mříže a příkazy ve mě probouzí vzdor

Dej mi svou skutečnou lásku
Buď se mnou jako rovná s rovným
Jen tak ti jednou mohutným skokem
Nezmizím navždy ...daleko za obzor...
Publikoval(a): dlouhejkour, 8.12.2011
Přečteno (70x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Božská Isis, modrá, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 03:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti