Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Veselý večer

Veselý večer

Malfurion Básně » o Sexu

Anotace: Každý traví své večery po svém, možná v básni najdete, jak ho trávite právě Vy.

Zachmnuřený podzimní den
náhle změnil svou tvář
proteď už je jen
veselým večerem.

Ted přichází ta chvíle,
která lidi rozlišuje

Jedni jdou spát,
ti co nemají s kým
baví ve sprše se
sami sobě oddávat.

Druzí vyráží ven
hledajíc vzrušení, zábavu a akci.
Na ty co nemají s kým
čeká místo v nevěstinci

V seniorech se lidé pletou
častokrát si myslí,
že babičky po večerech pletou.
Oni, ale mají na práci jiné věci
"Pojd děďo, zkusíme to
co jsme viděli v televizi?"

A co děti?
Budou si hrát na loupežníky
nebo radši na doktory?
Ne!holky mají radši broskve
kluci zase svoji pistoli.
Publikoval(a): Malfurion, 8.12.2011
Přečteno (690x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti