Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dneska jsem tě potřeboval ...

Dneska jsem tě potřeboval ...

kavec Básně » o Lásce

Anotace: ......

........................
........................





Dneska se z nebe pustil silný déšť
Tvé oči zase plakaly
Touhou ženy po naplnění
Tvé smutné oči
Jako řeky celého světa se
Rozlily po tvářích
A slzy padaly do zlacených pohárů
Plných teskného
Smutku ....


Dneska jsem tě potřeboval
Abys stála vedle mě
Podpírala mou zmatenou mysl
A převedla mne přes propast
Šeré smrti
Podobná božímu andělu
Když převádí na obrazech malé děti
Nad rozbouřenými vodami
Horské říčky
Co se valí do údolí
Mezi poztrácené chalupy
A jabloňové sady ....


Dneska jsem zas našel sám sebe
Po dlouhé době
A budu za to děkovat Bohu
Že mě v mých strázních neopustil
Stejně jako ty
I když vzdálená v neznámém konci země
Na Kokosových ostrovech
Kde snad slunce nikdy nezapadá
Bez lásky a polibků
Mužů a žen ...
Publikoval(a): kavec, 8.12.2011
Přečteno (144x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, CULIKATÁ, enigman, Psavec, Květka Š., modrá

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 03:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti