Anděl spadl z nebe na zem
Anděl spadl z nebe na zem
Anděl spadl z nebe na zem
mezi lidmi bloudí
chodí ulicí.
Anděl spadl z nebe a zem
a je tesknící.
Je mu smutno z lidí kolem
jak jsou neteční.
Tak chvíli stůj
zastav se stůj
jsem anděl tvůj.
Tak chvíli stůj
zastav se stůj
nikdo ho neslyší.
Anděl spadl z nebe na zem
jde s hlavou svěšenou.
Proč ho nikdo neslyší, když volá
stůj, zastav se, stůj.
Tak chvíli stůj
zastav se stůj
jsem anděl tvůj.
Cožpak je snad padlý anděl
co prošel proměnou
a jeho hlas je ozvěnou.
Bloudí mezi lidmi
ulicemi měst
míjel tebe, míjel mě včera i dnes.
Anděl spadl z nebe na zem
a je možná trochu raněn
tím, že ho neslyšíš.
I když ho nevidíš, neslyšíš
je všude kolem nás
a není sám.
Otevři duši
on vstoupí do ní
aby tě chránil.
A tys životem nešel sám…
Já svého anděla už mám.
Publikoval(a):
M3rry, 8.12.2011