Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mono

Mono

Averzus Básně » Smutné

Anotace: O zaflusaném monotonním životě.

Chodím v kruhu
chodím nikam
vidím mlhu
sám sobě unikám.

Cítím jen prázdno
ve mně nic není
venku je chladno
není to snění?

Nic není nové
nic nemá smysl
všechno je strohé
tupí mou mysl.

Vnímá to někdo
vnímám to já
asi jen těžko
- skutečnost zkurvená.
Publikoval(a): Averzus, 7.12.2011
Přečteno (87x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, ZENITZERO666, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti