Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vše co jsme zažili...

Vše co jsme zažili...

xoxoxo Básně » o Životě

Anotace: ..nehledejte v tom báseň,protože to není:)..je to jen výpisek z pocitů Nehledejte v tom smysl ani já ho vlastně už nevidím Je to celé chaotická změť,vlastně taková křeč:) Ale potřebovala jsem to dostat ze sebe a zase se cítím o trochu líp

http://www.youtube.com/watch?v=iZf9HPRTshk

!
!

Podivný had do soukolí pad
a nebyl to had – byl to vlastně štír
vše co sis vzal
co pochopil..
všechnu vášeň
oděnou v morální hygieně
hrdinství i podlosti
dostal ses mi do kostí

z registratury ve svazcích větru
uchovala jsem si jednu tvou větu
Po cestách necestách
pouštím po hladinách poselství
dobře už znám naše rozcestí
Hodní kulisáci..
stavěli nám věčné pódium
než spadlo do trní
rozpadené v atomy..
copak nevíš jak snadno lze poranit?

Chtěl si být Achilleus
sám syn Thetidy
krásných chvil však brzo ses nasytil
Hrdinství šlo stranou
..měl si tolik snů i sílu bojovníka
kam to všechno zaniká..
Koketerie osudu podlomí kolena
pélijským kopím
připichuješ chvějícího se Hektora

..zradil si přátelství ale i lásku
všechnu tu něhu
na ostří nože koupe se ti celý svět
Vše co jsme zažili..
smrsklo se na pár vět
Říkal si: jen neztratit tvář
..už ji dávno nemáme!
Zůstanou jen trofeje a torza
Jsi Sisyfos co balvan pustil do krajiny srdce..
a teď mne si ruce
že tíží něčí jiné
..je to lampa ironie

rosa po noci
prošla exekucí citů
seismograf zaznamenal výbuch srdce

..ale krev nelze rozeznat
rozlitou na antuce
Publikoval(a): xoxoxo, 7.12.2011
Přečteno (126x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, zelená víla, enigman, ILW, la loba, ZILA, modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti