Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jóóó

Jóóó

dlouhejkour Básně » o Životě

Anotace: ..veselý povzdech..

Jóóóó

Jak by se mi krásně žilo na zemi
Kdybych mohl za všechno platit
Třeba jak to bylo kdysi .. mušlemi

Nasbíral bych si jich stovky
Tisíce a miliony !!!!

Místo pěněženky bych nosil
Na provázku pytlík
Doma bych měl mušlí rance

Zapomněl bych na kreditky
A všechny ty trampoty
Co mám teďka v bance

Jedna mušle
Jeden rohlík
Za dvě mušle
Pivo je

Za tři mušle
Párek s křenem
A za čtyři
Popojedem !!!!!!!!!!!

Jóóó to by se mi krásně žilo
Bez těch hnusnejch papírků
Jen by mi možná v bederní roušce
Tam trochu vzadu

..... táhlo na dírku....
Publikoval(a): dlouhejkour, 7.12.2011
Přečteno (89x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti