Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jako seriál

**Jako seriál

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: ..taky tak dlouhý,nekonečný..

~~~~~
Chodíme spolu pomalu
jen tak,co noha nohu mine,
nad hlavou hvězdnou oblohu
potom se lásko,políbíme.

Má ruka je ve tvé sevřená
tiskneš se ke mně stále víc,
už se mi třesou kolena
že miluju,zavyji na měsíc.

Odvedeš si mě,však víš kam
a na postel s růžemi uložíš,
já si jak víla pak připadám
a čekám lásko,vždyť ty víš.

Potom začíná seriál lásky
ten co už nikdy neskončí,
jen hercům přibývají vrásky
a kalendář dál listy otáčí…

---*---*---
Publikoval(a): Květka Š., 7.12.2011
Přečteno (69x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, zelená víla, Martin Havlíček, la loba, Sekvalekva, dlouhejkour, Kett, SrdceNaDlani, modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti