Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve sklepě vhled

Ve sklepě vhled

Malfurion Básně » o Životě

Anotace: Tuto básen jsem spontálně napsal, když mě zase jednou znechutily komerční háčky a triky, pokoušejíc se dostat z lidí penouze. Jako jeden příklad za všechny uvedu veštce z TV, ktery když mu zavoláte tak Vám za 300 kčprohlídne duši skrz naskrz.

V krásném světě plném nádhery a barevné krásy
stojí smutný človíček.
V krásném světě, kde pro štěstí si stačí jen sáhnout,
stojí smutný človíček.

Ve světě, kde věštci, knihy, magazíny a TV
zvěstují zprávy o štastném žití,
stojí smutný člověk, který lež za nimi vidí.

Unavený z toho krásného světa,
dojde domu
zamkne se ve sklepě
aby pozastavil starý pohromu.

Usadí se a hledá v pravdě alespon trochu pokoje.
Fantazií tam a zpět a ještě mnohem dál poletuje.
Ze sklepa divné zvuky vycházejí ,
jakésy skučení, mrmlání až podivné halekání.
To se totiž už ne smutný človíček
na hranici moudrosti a bláznoství pohybuje.

Vidí šamany, indiánské kmeny
letí nazpět, aby pozdravil své předky.
Už málo slyší starou, jak za dveřma čílí:
TÁTO, co tam děláš, pojd mi pomoc s odpadem.

usměje se a v klidu odpoví: Fuck you bitch, budu tam, kde ted jsem
Publikoval(a): Malfurion, 7.12.2011
Přečteno (56x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti