Trochu
Trochu
oheň v kapkách deště...
Trochu líp mě znáš
Jako jedna z mála
Na chvíli mě máš
Jak sis možná přála
...jak kapky když letí vzduchem
jak oheň když hoří srdcem -
Můžeš. Smíš. Mohla bys.
Jen pohledem mě svázat
Tušíš. Tolik víš.
Držet. Brát. Dávat.
...jako blesk jenž k zemi míří
jako příboj který sílí
jako záře která víří
do Tvých očí silnou mříží -
Trochu jen Tě znám
Jako jednu z mála
Na chvíli Tě mám
Jak si možná přála...
Publikoval(a):
TedelyBear, 6.12.2011