Svoboda
Svoboda
Anotace: co říct..děkuji, že mě opět čtete :-)
Za svobodu se mnohdy hodně platí
někdo se musí vzdát všeho
co má rád.
Aby byl svobodný…
Aniž bychom si to uvědomovali
obětí svobody
jsme mnohdy
jen my sami.
Publikoval(a):
M3rry, 6.12.2011