lidská hloupost
lidská hloupost
Anotace: a že jí není málo
lidská hloupost přenáší hory
to se říká už věky věků
lidská hloupost nemá mezí
nechápu tu hloupost
neprokouknutelnost transparenta
možná je to jednodužší bejt hloupej
neneseš asi taký následky
ale stojí to za to ?
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 5.12.2011