Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

CHLAD

CHLAD

ZENITZERO666 Básně » Deprese

Anotace: V tom snu na všem leží prach, líná plíseň, jde z něj strach...

Kde je to světlo?!!
Prožívím peklo!!
Všude kolem vidím tmu,
žádný lidský teplo.

I když jsem v pekle
přece cítím chlad,
všechno kolem halí
černočerná tma.

Žádnej lidskej soucit.
Kde jsem se to ocit?
Sakramentskej pocit,
z něhož bych rád procit.

Jako upír po krvi
cítím zvláštní hlad,
svěcená voda
je pro mě jak svrab.

Zahodim svý svědomí
dost daleko od sebe,
nechci řešit nikoho
ani cestu do nebe.

Jdu ke kraji útesu
řítim se ze skály,
všemu co je lidský
na věky se vzdálim.

Všechny mosty spálim
opouštím váš svět.
Chladný - plný bolesti,
studí jako led.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 5.12.2011
Přečteno (256x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, anděl z majáku, Ružka, la loba, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 15:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti