Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínky

Vzpomínky

Globodecristal Básně » o Životě

Anotace: Věrným přítelem po celý život - to poslední před smrtí.. :)

Obrázky v duši malované,
Kvalitními barvami,
Nesou chvíle milované,
Třpytivé jak drahokamy.

Žijí v nás již odedávna,
Zlé či dobré - nedělí se,
Zdánlivě staré - od pradávna,
Náhle hmotně objeví se.

Každá z nich však chyby nese,
Každá z nich nás polidští,
Třebaže i někdy vnese,
Trochu toho neštěstí.

Byly, jsou a stále budou,
Toto pro ně zcela platí,
Nové a další přibudou,
S tím jak čas stále letí.

Neopustí nás až do chvíle,
Kdy čas se pro nás zastaví,
Kdy cesta naše dojde cíle,
A nebi je ruce mé nastaví.
Publikoval(a): Globodecristal, 5.12.2011
Přečteno (105x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti