Síla okamžiku
Síla okamžiku
Dokonale
ztracená
v dlaních tvých
zachumlaná
vidinou
šťastnou
a myšlenkami
které
jiní vidět
nemohou
ponořená v úvahách
na něž může
klidně padat
sníh
a stejně mi
nikdy nezmrznou
zkus vložit se do mě
a splynout
se mnou v tichu
je to jen vteřina
síla
okamžiku
...
Publikoval(a):
TedelyBear, 4.12.2011