Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nová naděje

Nová naděje

Další noc strávená po Tvém boku,
chci Tě víc a víc i po skoro roku.
Nová naděje po kouzelné noci,
a já vím, že zas nebude mi pomoci.
Že jiného nechci, to sama vím,
řídím se teď jenom srdcem svým.
Nejraději jsem, když vedle Tebe ulehám,
Tvým dotykům naivně pak pohléhám.
Jednou snad řekneš mi, co všechno budu moci,
a možná pomůžeš mi s přítomné bezmoci.
Dám Ti času kolik budeš chtít,
jen řekni, jestli má cenu sen o nás snít.
Jen potřebuji vědět, jestli cítíš tu samou lásku,
abych Ti nedávala své srdce pouze v sázku.
Publikoval(a): FallenAngel, 4.12.2011
Přečteno (168x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, dlouhejkour, SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 03:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti