pocit
pocit
Takovej ten pocit
jak kdybych vyblil svojí duši
znechucenej svým jednáním
proč to dělám i když vím že nesmím
bude to silnější než já ?
a nebo ho zase zvládnu zkrotiti
ale to sebou ponese asi oběti
hold není slasti bez bolesti
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 4.12.2011