Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

18

18

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Tyhle "souvislosti" mě napadly po shlédnutí dokumentů o Los Angeleskejch gengstrech.* http://www.youtube.com/watch?v=s5KmGGfUHC8&feature=channel_video_title **http://www.youtube.com/watch?v=pNcnDrlmxN4&feature=channel_video_title

1. písmeno je A
to 8. je zase H -
zástupný symbol
masovýho vraha.

Přeletíme oceán
a jsme v L. A.,
splozenci pekkla -
v tváři výraz zlej.

18. ulice -
semeniště vrahů,
místo zemí dobývají
jen sousední čtvrť.

Ještě ani nestojí
na dospělosti prahu,
a v blokových válkách
hlučně šíří smrt.

Zalistují v svaté knize
zda je spasí Ježíš,
najdou tam tři šestky
co na jejím konci leží.

Sečtou ty tři čísla hadí.
Jakej výsledek to dá?!
Vyskočilo na ně z Bible
zase číslo 18!!!

18 let máme tedy
nedožitý věk,
označení pro bestii
i Hispánskej geng.

Chlapci z 18. street
kosí z MS 13 lidi,
chtějí s nimi zůčtovat
jako kdysi Hitler s Židy.

V Evropě jen starý symbol
pro masový vraždy,
zatím co za velkou louží
skutečně se vraždí.

S kérkou číslo 18,
MS 13, Crip či Blods,
deset mrtvých nestačí
když si čistí ten svůj blok.

Modlitba k uličním světlům
vyzněla tak do prázdna,
prázdnej pohled,
prázdný plíce - kultura to svérézná.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 4.12.2011
Přečteno (120x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Martin Havlíček, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 00:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti