Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

doufala jsem...

doufala jsem...

Doufala jsem, že se mi ozveš,
že k sobě mě zase pozveš.
Že budu moct být Tvá princezna,
jenže teď připadám si mizerná.
Cítím se smutná, uvnitř prázdno,
s Tebou sáhnu si asi až na dno.
Necháváš mě čekat a mě to nevadí,
odpouštím Ti pokaždé, když mě Tvá ruka pohladí.
Nechávám Tě, aby jsi si se mnou hrál,
i když vím, že to takhle nejde dál.
Ničíš tím mě, moji duši,
i to zamilované srdce, co pro Tebe buší.
Kdyby jsi tak věděl, jaké city v něm k Tobě nosím,
že každou noc tiše o Tvoji lásku prosím.
Ale tisíckrát raději trpět budu dál,
než aby jsi moje city neopětoval.
Publikoval(a): FallenAngel, 3.12.2011
Přečteno (122x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 03:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti