Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Švec

Švec

Marně hledáš
klid
v bolavé duši
marně se snažíš
usmívat
když slzy
Tvým očím
sluší
marně se snažíš
poskládat střepy
ze svého srdce
je bolavé
a zklamané
a znova složené
být nechce
...
tak si šetři
síly
ševče
na jiné boty
jenž dovolí Ti
obejít celý svět
(tam i zpátky)
a naučí Tě
že i když jsi
smutné
že máš se
kam vrátit
zpátky
...
Publikoval(a): TedelyBear, 3.12.2011
Přečteno (70x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Martin Havlíček, enigman, Květka Š., Kars, NikitaNikaT., J's ..

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti