Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

syntéza duše

syntéza duše

ostuda lidstva Básně » o Životě

Anotace: něco co sem na radu lagedama zkusil

víra život
a vše kolem toho
všechno je tak
strašně moc pomíjívé
a přitom to lidi tak žerou
fuckt zvláštní
proč člověk musí věřit
a většinou se dává nějakou cestou
o které říká že ho tam přived osud
ale já a možná i někdo ostatní
to vlastně nevim jestli někdo další
ale je nepravděpodobné dosti
že někdo takový už není
určitě sou tu ještě bytosti
pro které je já chci mocností
a dostává se někdo dál do stavu já sem ?
těžko říct jelikož toho asi nikdy nepotkáte
jelikož taký člověk bud uteče od společnosti
a nebo se zabije
co taky jiného když pochopil
a tudíž i prakticky vyhrál život a nebo smrt ?
co je odměna a co trest ? je vůbec něco reálného ?
Publikoval(a): ostuda lidstva, 3.12.2011
Přečteno (61x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lagedama, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 19:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti