Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svět

Svět

Božská Isis Básně » o Životě

Anotace: dva světy...

Svět je kulatý míč...
každý svírá v dlani
k bráně klíč.


Cestičku si vybere
každičký sám.


Cestu trnitou-
plnou bolestí...
cestu láskyplnou-
prožitou
ve štěstí.


Svět je plný lásky...
stěstím naplněné
misky.


Svět je plný bolesti...
a lidského
neštěstí.


Jen trpělivost
srdce Tvého-
a uvidíš ruže
života svého.


Jejich vuni ucítíš
v srdci svého milovaného...


Svět je kulatý...
každý má své duležité
místo...
JÁ i TY.
Publikoval(a): Božská Isis, 2.12.2011
Přečteno (108x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, karel.sp, NikitaNikaT., mawi, Květka Š., Marci-Tami, Agniezka, střelkyně1, enigman, J's ..

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti