Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Roztančená víla

Roztančená víla

Božská Isis Básně » o Lásce

Anotace: je mi smutýnkově...

Roztančená víla
nazula své kamínkové
střevíčky...
tancuje si svuj sen
pod víčky.


Roztančená víla oděná
v svuj šat tyrkysový
tančí si svuj
sen snový.


V ladnosti jejich pohybu
se tají dech...
tančí svoji odu na štěstí
ve svých nejtajnějších snech.


Ladnost jejích střevíčku
souzní...
s jejím třpytem na víčku.


V tuhle chvíly...
ztichl les,
jen šumění ve větvích...
ona je ...
je
odlesk tužeb mých.



Roztančená víla
v duši mé...
touží po lásce
jediné...
toliko vzdálené.


A já tu pláču...
do smutku schoulená.


Tanec dlouhé samoty...
roztančená víla-
ztratila čekáním...
noty.
Publikoval(a): Božská Isis, 1.12.2011
Přečteno (147x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, karel.sp, NikitaNikaT., Lilien, Marci-Tami, Kars

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti