Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dveře

Dveře

Sen se mi zdává
každou noc,
že ve tmě stojím neobutá,
v odřených dlaních
strach a zlost,
po slepu tápu
haló... kdo tam...?

Noc co noc
paže do všech stran
a prsty bloudí plochou chladnou.
Otevřu, lásko, přísahám!
Jen kliku najít,
není snadno

a náhle stojím
v nedůvěře,
děsí mě snová odpověď
- možná to vůbec nejsou dveře.
Možná
je mezi námi

zeď ...
Publikoval(a): Hesiona, 1.12.2011
Přečteno (113x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, James Libustka, Psavec, NikitaNikaT., Martin Havlíček, Lilien, Marci-Tami, Jana M., J's .., Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti