Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

sweet,sweet kiss

sweet,sweet kiss

Marcone Básně » ?nezařazené?

Anotace: oulet,jen......nápad

Daroval jsem polibek
zlehka,jen letmo,
ten retů milý dotek
odezvou touhy ...

Štěsti kanoucí po tváři
rád ti slíbávám
i pláč tak něžně tě rozzáří
protože víš,
že neumím být bez tebe,
sám.

Maluji obrázek
v srdci
miluji bez otázek
tebe
a tvůj polibek.
Publikoval(a): Marcone, 1.12.2011
Přečteno (111x)
Tipy (25) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, hašlerka, NikitaNikaT., la loba, Maryje..., Marci-Tami, střelkyně1, Lilien, modrá, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti