Cesta
Cesta
Kdo udává směr
cesty mojí
kdo ví
proč jsem se
tak náhle
zastavila
proč na konci sil
jsem se objevila
až nyní
proč
té velké cestě
jsem svůj život
zasvětila
stejně mě stáhne
zase jen na rozcestí
a v těch možnostech
a směrech
málem bych se
rozplynula
a poztrácela
bych se v klestí
...
Co žene mě vpřed
když má vnitřní síla
dávno mě
opustila
co drží mě na nohách
abych se
nezhroutila?
...
Publikoval(a):
TedelyBear, 1.12.2011