Jaksi ještě dosti pod vlivem
Jaksi ještě dosti pod vlivem
Anotace: to je tak když se kalí dva dny v kuse bez spaní
jaktože je venku světla
když já mám ještě noc
chlast je lidstva metla
a mě už bolí hlava moc
hlava dosti bolí
oči ty se zavírají
jak majznutej holí
hvězdičky mě obletají
někoho to leckdy skolí
že nic se nikdy neutají
a tak si lidi cestu zvolí
ikdyž svůj názor nemají
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 1.12.2011