Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

láska

láska

Městem bloudím,
myšlenkami se brodím
vůbec nic nevnímám,
na něho vzpomínám.

Kam jsi se poděl?
Proč jsi mi zmizel?
mé srdce krvácí,
na tos pomyslel?

Budu tu čekat,utřu si slzy,
budu jen doufat,že vrátíš se brzy.

zase už pláču,
čekám moc dlouho,
aspon mi pošly zprávičku pouhou.

Dneska jsem prožila nádherný sen,
tvého synka rodila jsem,
koukl ses na něj a byl jsi nadšený,
tvůj syn tu je,
jen ty, jsi stále stracený:-(
Publikoval(a): LUCIE.O, 1.12.2011
Přečteno (236x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Danger, NikitaNikaT., SrdceNaDlani, J's ..

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti