Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha těla

Touha těla

LarryJ Básně » o Lásce

Anotace: Těla naše dobře ví, a nikomu to nepoví,

Tvé nahé tělo nevědělo,
že ráno chtělo moje tělo.

Záhy se však probudilo,
když dotek mé ruky pocítilo,
k mému tělu se hned přitulilo,
dobře jim pak spolu bylo.

Těla naše dobře ví,
a nikomu to nepoví,
jak rády ony dvě se mají,
lásku si pak vyznávají,
milují se spolu jen,
ránem končí cely den.
Publikoval(a): LarryJ, 1.12.2011
Přečteno (246x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti