Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Uvěříš

Uvěříš

Odhal roušku tajemství,
která kryje realitu;
v něžných citů hájemství,
hříchy odpustím...

Naděje ti přes ramena hodí pléd,
její světlo pronikne zešedlým srdcem,
pohladí pletence žil a cév,
které v tom smutku zapomněly žít...

V dálných stepích mléčného obzoru
dají se nalézt divy přírody;
i bez chladného rozboru
uvěříš...na první pohled...

Trochu něhy na víčka snesu ti,
toužíš-li po ní
v modravém okvětí
stydlivých pomněnek...
Publikoval(a): Lugilla, 1.12.2011
Přečteno (258x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, qala, Jin&Jang, dlouhejkour, ZILA, hašlerka, NikitaNikaT., la loba, střelkyně1, Kars

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 04:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti