Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak různě..

Tak různě..

T.z.M. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nějakej výlev..

Všechno se hroutí nemůžeš usnout
marně si nalháváš nejde to přepnout
chtěl by si vypnout někde se schovat
neřešit život, zastavit se, neutíkat
totální propad, placenej jak privát
chytá tě schíza, deprese, nervák
chceš starosti shodit, cestu si určit
nemyslet na sny, démonům utýct...
Publikoval(a): T.z.M., 30.11.2011
Přečteno (56x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., J's .., Lilien

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 18:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti